Hur man återställer Underhåll ljus på en 2005 Camry

Fordon underhåll är av största vikt att hålla motorn igång i många år framöver. Det är så viktigt att fordonstillverkare lägger varningslampor i bilens informationssystem. Den 2005 Toyota Camry är inget undantag. Den har en lätt underhåll varning som påminner föraren när tjänsten beror. När erforderligt underhåll har gjorts, kommer tjänsten ljuset behöva återställas, och det tar bara några minuter. Instruktioner
1

sitta i förarsätet i fordonet och sätt in nyckeln i tändningslåset, men inte slå på den. Nyckeln kommer att vara i läge "Av".
2

Trampa "trippmätare" knappen tills det faktiska fordonet miles visas. Systemet återställs är utformat för att fungera med vägmätaren visar miles och inte resa "A" eller trip "B." Addera 3

Tryck och håll "trippmätare"-knappen. Den "trippmätare" knappen är placerad på instrumentpanelen ansiktet. Fortsätt att hålla "trippmätare" knappen hela förfarandet.
4

Vrid tändningsnyckeln till "On" läge. Fortsätt att hålla ned "trippmätare" knappen tills lampan slocknar. Lampan lyser i tre sekunder blinkar i två sekunder, sedan lätt i en sekund innan den återställs. Släpp "trippmätare" reset-knappen när underhållet ljuset är ute.
5

in datum, miles och underhåll som utförs för framtida referens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126280.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.