Felsökning av en '95 Dodge Ram pickup som inte startar

Även Dodge har producerat pickuper sedan 1917, gjorde den första Ram modellen inte komma ut förrän 1981. Sedan dess har Dodge erbjudit Ram i en mängd storlekar och alternativ. Det har varit ett mycket framgångsrikt varumärke för Dodge, och RAM har upprätthållit ett grundmurat rykte för hållbarhet. Den 1995 Ram introducerade både klubben hytten och de modeller sport som ytterligare differentierade varumärket från andra lastbilar. Om din '95 Dodge Ram pickup startar inte, det finns flera möjliga orsaker. Saker du behöver
Startkablar
Bil
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera ditt batteri. En av de vanligaste orsakerna till en Ram inte startar beror på att batteriet är låg effekt. Se om din strålkastare arbete, och försöka ge bilen en flygande start med startkablar och en annan bil.
2

Undersök starter. Om startmotorn klicka eller surrande när du vrider om nyckeln, är det en indikation på att startmotorn är dålig och behöver bytas.
3

Flytta Ram till neutralläge. Om din manöverlänkage är avstängd aning, kan lastbilen starta i neutralläge men inte i parken. Om detta inträffar, kräver din sändning justering.
4

Testa din generator. Om batteriet fungerar och startmotorn är bra, kan generatorn inte fungerar. En mekaniker kan hjälpa dig att testa det och se om det behöver bytas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126253.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.