Hur man fixar en dålig Oil Seal

Byta olja ofta är avgörande för korrekt underhåll av fordon. Med upprepade förändras, kommer dock slitaget på delarna. En sprucken eller läcker olja sigill är ett sådant exempel. Oljan tätning förhindrar olja från att läcka ut ur motorn och tömma bilens oljenivå. Byta en dålig tätning är det enda sättet att åtgärda problemet. Om du har erfarenhet av att ändra bilens olja och filter, kan du ersätta enkelt en felaktig olja sigill. Saker du behöver
Filter skiftnyckel
Packbox
Ny motorolja
Oljetråg
Visa fler instruktioner
1

Placera ett oljetråg enligt avtappningspluggen och ta bort pluggen. Låt all olja rinna helt.
2

Leta oljefiltret. Filtret är oftast finns nära det område av motorn där oljan lagras. Det kan vara under eller på sidan av detta område. Oljefilter är allmänt ljusa, som i gult eller vitt.
3

bort oljefiltret genom att använda ett filter skiftnyckel. De flesta bilarna använder spin-on oljefilter att skruva fast. Ett filter skiftnyckel passar runt hela filtret och hjälpa till att lossa det för borttagning. Var medveten om att oljefiltret kommer att vara full av olja. Vänd försiktigt oljefiltret upp och låt den rinna av i oljetråget.
4

Avlägsna förseglingen från toppen av filtret och placera den nya tätningen på filtret. Gnid ny olja på tätningen för att fukta materialet.
5

Skruva tillbaka filtret på plats och återmontera avtappningspluggen.
6

Fyll olja i motorn genom att placera en tratt i oljan röret under huven på bilen och hälla oljan i röret.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126232.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.