Hur får man bättre Körsträcka från en Ford F - 150

Pickup lastbilar är bekvämt för transport av material och för off - road aktivitet , men de är inte kända för effektiv gas körsträcka . Även om den faktiska körsträcka varierar beroende på ålder och skick av lastbilen , 2009 Ford F - 150 genomsnitt 15 miles per gallon i staden och 20 på motorvägen under idealiska förhållanden . En F - 150 kommer aldrig att få MPG effektiviteten i en hybrid , men det finns sätt att förbättra gas körsträcka för att maximera sin MPG potential . Instruktioner
1

Ta bort all onödig last ur lastbilen för att göra det så lätt som möjligt . Ju tyngre lastbil, desto lägre bränsleekonomin kommer att bli.
2

Pumpa däcken till de rekommenderade trycknivåer. Öppna förardörren och läsa etiketten på sidan av dörren mittemot gångjärnen . Korrekt däcktryck bör förtecknas där . Om det inte är , kolla sidoväggar dina däck , och använda det rekommenderade trycket som anges där . Det är alltid bäst att ha fyra matchande däck .
3

Utför regelbundet underhåll på lastbilen , Kontrollera att luftfiltret är rent och motorolja och transmissionsolja byts vid rekommenderade intervall . < br > från 4

använda effektiva körvanor . Genom att köra långsammare och undvika plötslig acceleration eller inbromsning , kommer lastbilen använda mindre gas . Håll bakluckan under färd .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126215.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.