De bästa sätten att ta bort klistermärken lim från ett bilfönster

Bildekaler kan vara ett visuellt sätt att uttrycka din personlighet eller visa ditt stöd för din favorit kändis, lagsporter eller politisk figur. Parkering passerar och nationalpark entréer är också vanligt utfärdas i form av klistermärken. Men vad händer när du vill ta bort klisterlappen för att visa nya? När bort, kan du vara kvar med oattraktiva återstod. Sticker lim görs med termisk lim så värmer dess yta smälter den termiska lim, vilket gör att etiketten att separera från ditt fönster eller vindrutan lättare. Hårtork

En vanlig metod för att avlägsna dekaler eller dekaler och dess rester från bilens fönster är att använda en hårtork. Dra din bil i ditt garage. Innan du ansluter hårtork, se till att det kommer att nå fönstret med dekalen på den, använd en förlängningssladd om det behövs. Ställ hårtork på hög för att värma dekalen ytan. Bänd en hörnet på etiketten av. Använd ena handen för att dra och den andra att fortsätta uppvärmningen som du drar bort klistermärket.
Lim på lim

Två lim ut varandra när de kommer i kontakt med varandra. Kraftig packtejp fungerar bra, du kan också använda tejp om du arbetar med ett starkare klister. Observera att även om denna teknik är mycket effektiv, det kan också vara tidskrävande, beroende på hur stor en yta du behöver ta bort rester från. Du kan använda en hårtork för att skynda på processen.
Oil

Parkera bilen i direkt linje av solljus om du kan. Solen kommer att värma ytan av vindrutan eller fönster när du börjar ta bort klisterlappen och återstoden. Pensla ett par rockar av olja över hela klistermärke eller områden med rester. Gnid in oljan i att hjälpa den att bilda en kemisk reaktion med klistermärket eller rester. För stora delar av tuff rest, låt oljan sitta i några minuter. Torka bort olja med en varm handduk, resten ska komma rätt off. Du kan också prova vegetabilisk eller olivolja.
Andra lösningsmedel

Bland de svåraste lim för att ta bort från bilens vindrutor eller fönster kommer från nationalpark dekaler. Den starkare klister som används i dessa klistermärken avskräcka delning av betalda entré tillstånd. På grund av detta faktum, är några nationalparker levererar nu deltagare med ett lösningsmedel kit för dig att ta bort föregående års klistermärke innan du fäster en ny. Addera Blade
p Om du har uttömt ovanstående metoder och fortfarande har rester, kan du prova att använda en tunn kniv. Värm ytan av vindrutan eller fönster med en hårtork och använd sedan bladet att försiktigt skrapa återstoden av. Även om det kanske inte verkar så, är en bladets yta faktiskt mjukare än glas. Därför behöver du inte oroa dig för att skrapa fönster under reningsprocessen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126211.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.