Hur får jag en ersätter nyckel för en Prius?

Vi är alla glömsk ibland och förlora saker, att vi bär särskilt små objekt överallt, är bara en del av den mänskliga naturen. Skaparna av Prius har utformat ett revolutionerande "smarta nyckeln" för sina fordon. Men som någon annan tangent, kan du förlora det. Tyvärr, ersätter en smart nyckel innebär teknik som inte är billig. Medan ersätta en nyckel som används för att kosta några dollar, nu kommer det att kosta dig ett par hundra dollar. Instruktioner
1

Leta några andra tangenter du har för din Prius. Om du har en annan nyckel, det är lättare att skaffa en ersättare.
2

Besök den återförsäljare där du köpt din Prius för att få en ny nyckel. Om du har traditionella nycklar, kan handlaren förse dig med en ersättare nyckel. Om du har en smart nyckel, kommer din återförsäljare citera ersättare priset. Detta är vanligtvis runt $ 300.
3

Ring runt till lokala licensierade låssmeder. Vissa stater har antagit lagar där bilföretag måste ge sina viktigaste koderna till licensierade låssmeder. Om detta är fallet där du bor, finns det en chans att du kommer att kunna ersätta din Prius snabbknappen för ett lägre pris än genom återförsäljare. Om du inte har detta val, kommer din återförsäljare att vara det enda alternativet för att ersätta din smarta nyckeln.
4

Boka tid med antingen återförsäljaren eller låssmed för att få din smarta nyckel ersätts. Räkna med att vänta ungefär en timme för hela processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126205.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.