Bil Garanti Löper Scams

Attorney General hemsida för delstaten Connecticut förklarar att från och med 2011, ett växande antal bedrägerier försöker locka konsumenterna till att köpa utökade auto garantier, i syfte att erhålla den enskildes kreditkort eller bankkonto. När bluff företag erhåller denna information, kan dess ägare ha en utmanande tid att försöka stoppa sk garantiservice från att ta pengar från sitt konto. Nationella Auto Warranty Services i Missouri

National Auto Warranty Services är en bluff som fungerar ut ur delstaten Missouri. Den förmodade adress för automatisk garanti förlängning bolaget är 100 Mall Parkway, Wentzville, MO, 63385. Ytterligare bluff adresser har också noterat för Lake St Louis och St Peters, Missouri. Bluff kontakter individer över telefon och via e-post för att försöka få dem att registrera sig för en utökad bil garanti. Den Rip Off Rapportera hemsida förklarar att konsumenterna inte ska ge ut någon personlig information via e-post eller via telefon. I stället bör de kontakta Better Business Bureau och skriva ett brev av klagomål till justitiekanslern om samtalet.
Auto One Garanti of California

Enligt Manta hemsida, är Auto One Garanti företag i Irvine, Kalifornien, och har tre anställda. Webbplatsen ger deras nuvarande årliga beräknade inkomster som $ 160.000 och säger att företaget har varit i branschen i tre år. Den Rip Off Rapportera hemsida förklarar att företaget är en bluff som även kontakter konsumenterna via telefon. När en konsument ger bank-eller kreditkortsinformation den som ringer säger att de kan avbryta när som helst. Däremot kommer företaget att fortsätta att debitera månadsavgiften och inte avbryta planen.
Great Atlantic Garanti i Florida

Enligt Rip Off Rapportera hemsida , den Great Atlantic garanti är en bluff som drivs av Boca Raton, Florida. Företaget kallar konsumenter i ett försök att få dem att registrera sig för en utökad bil garanti plan. Om den enskilde väljer att annullera försäkringen vid en senare tidpunkt, får han veta att maila bolaget en avsiktsförklaring. Däremot avbryta företaget inte politiken. Bolaget bås på skicka återbetalning kontroller genom att säga att kunden ska få kontrollen i 8 till 12 veckor. Om en kontroll så småningom anländer med posten, kommer det att studsa när kunden försöker sätta in den. Alla som har drabbats av bedrägeri bör kontakta Better Business Bureau.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130266.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.