Hur Sikta Tundra Strålkastare

Med tiden strålkastarna på din Toyota Tundra kan bli dåligt genom startas oavsiktligt fel skruv under strålkastare ersättare, front skada på fordonet eller generaliserat slitage. Medan de flesta verkstäder kommer snabbt utföra tjänsten och debitera dig en avgift, det är faktiskt enkelt att utföra på egen hand med en grundläggande skruvmejsel och måttband. Saker du behöver
Måttband
Flat vägg
Marker eller maskeringstejp
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

kontrollera däcken är vid rätt tryck och är relativt likvärdiga. Säkerställa en betydande vikt är inte ojämnt fördelade i Tundra att göra det luta åt ena eller andra. Placera bilen på en plan yta med en plan vägg cirka 25 meter bort.
2

Skaffa en mätning av avståndet från marken till mitten av strålkastaren och från mitten av Tundra till mitten av strålkastaren för varje ljus. Mät samma avstånd vertikalt på plan vägg och placera en remsa av tejp eller göra en markering längs väggen på samma höjd. Placera en annan remsa av tejp eller märkning som löper vinkelrätt mot den första markeringen vid mittlinjen för strålkastare och mitten av bilen. Markeringarna på väggen bör visa både vertikala och horisontella mittlinjen för varje ljus.
3

Slå strålkastarna på och se var lamporna på väggen. Om mitten av strålkastarna inte är på platsen markeras som centrum vid väggen sedan justeringar krävs.
4

Öppna huven på lastbilen och lokalisera strålkastare justerskruvarna precis ovanför ljuset. Medan du tittar på bilen, vrid skruven på vänster sida av ljus med en skruvmejsel för att göra horisontella justeringar tills ljuset står i centrum. Vrid skruven på höger sida för att göra nödvändiga vertikala justeringar. Verifiera inriktning mot väggen.
5

fortsätta att anpassa och verifiera strålkastarinställning tills lampan lyser på korset punkten markerad på väggen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126153.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.