Hur man lär Diesel-mekaniker

Enligt Bureau of Labor och statistik, dieseldrivna motorer förbrukar mindre bränsle och tenderar att vara längre än gaseldade motorer. Av dessa skäl, konsumenter, kommersiella lastbilschaufförer, och bussar använder dieselmotorer. Lärande diesel mekaniker skulle kvalificera dig att arbeta på egen hand dieselfordon, det skulle också ge dig en kompetens som skulle göra dig till en idealisk kandidat för en auto-shop att tjänster dieselmotorer. Registrera dig för en diesel mekaniker program för att lära sig alla detaljer i dessa motorer. Instruktioner
1

Besök ditt lokala bibliotek för att låna böcker om diesel mekaniker. Exempel inkluderar "Diesel-mekaniker" av Erich J. Schultz, "Felsökning och reparation Dieselmotorer" av Paul Dempsey, och "Small Dieselmotor: service Manual" utgiven av Intertect Publishing Corporation. Överväga att köpa dessa texter för att bygga ett referensbibliotek. Gör en online-sökning eller besöka din lokala bokhandel för att beställa och köpa dessa texter.
2

Registrera dig för en diesel mekaniker utbildning skolan och slutföra diesel spåret mekaniker kurs. Dessa kurser erbjuds genom många högskolor, skolor handel och tekniska skolor. Kontrollera de lokala skolorna i ditt område eller använda Internet för att hitta en skola nära dig. En bra Internet resurs är "Trade-Schools.net" (se Resurser). Planerar att spendera mellan sex månader till två år i ett program.
3

Volontär din tid på en lokal bilverkstad att tjänster dieselmotorer. Medan klassrummet utbildning är värdefull, enligt Bureau of Labor och statistik, många tekniker lär sig genom on-the-job training. Komplettera din utbildning och din läsning genom volontärarbete på en lokal bilverkstad.
4

Erbjud din kunskap till dina vänner och familj som har dieselfordon och utföra rutinunderhåll på bilarna. Håll dina färdigheter skarpa genom att göra så mycket reparationer och underhåll som du kan på dieselmotorer.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126033.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.