Hur att avväpna Krockkuddar

Oavsett vilket år eller göra fordon du har processen att avväpna krockkuddar kommer att vara densamma. Den enda anledningen till att du bör avväpna krockkuddar är att utföra arbete på bilen eller om bilen inte tillåter dig att transportera ett barn i en bilbarnstol i baksätet, och de måste rida i fronten. Om allt du vill göra är att avväpna passagerarsidan krockkudde, kan du komma åt en switch för att göra detta. Om du behöver för att avväpna förarsidan krockkudde processen är bara något mer delaktiga. Saker du behöver
Wrench
Bil manuell
Säkring avdragare
Visa fler instruktioner
avväpna Krockkuddar
1

Öppna motorhuven och koppla minuskabeln från batteriet. Använd en skiftnyckel för att lossa bulten på kabelkontakten och dra kabeln från batteriet efter att göra detta.
2

Vänta 30 minuter innan du fortsätter. Detta är mycket viktigt eftersom krockkudden kondensator behöver denna tid för att fullgöra (så att airbagen inte kommer att använda när du utför nästa steg).
3

Konsultera din instruktionsbok för placeringen av din bilens säkringsbox. Följ instruktionerna i din manual för att ta bort locket till säkringsboxen.
4

Leta krockkudden säkringen i boxen. Det kommer antingen att vara ett diagram i din manual som visar dig platsen, eller kommer det att finnas ett diagram monterad i locket av lådan med listade platsen.
5

Ta ut säkringen. För blade-säkringar använder en nypa stil blad avdragare. För Finsäkringar använda nageln för att bända ena änden av röret ur hållaren och dra sedan ut den.
Disarm Passenger Airbag Endast
6

Konsultera din instruktionsbok för placeringen av dynorna. Luftvärnssystem står för "Passenger Airbag Disarm Switch."
7

Ta bort locket till dynorna följa anvisningarna i handboken.
8

Ställ omkopplaren till " Off "-läge och sätt tillbaka locket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125969.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.