Hur Take Off Glue Färgtoning

Färgtoning är ett dyrt fabriken alternativ, så om du vill ha utseendet av färgat glas, men inte har råd med extra funktion kan du använda din egen fönster färgton. Detta har ett lim uppbackning som fäster på glas bilen. Men under tiden fönstret nyans börjar lossna. Detta lämnar en oattraktiv bubblade utseende på fönstret. För att åtgärda detta problem måste du ta bort fönstret färgton och limmet. Saker du behöver
Sopsäckar
Tvålvatten
Sprayflaska
Ammoniak
Rakblad
fin stålull
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen i solljuset. Värmen i solljuset hjälper avtagbara processen.
2

Spraya såpvatten på utsidan av fönstret. Placera en soppåse över utsidan av fönstret och jämna påsen ut så att den täcker hela fönstret. Vattnet och den svarta soppåse hjälpa till att absorbera värme och förbättrar din förmåga att ta bort fönstret färgton och lim.
3

Täck dina bilsäten runt insidan av fönstret med fler soppåsar.
4

Spraya insidan av bilrutan med ammoniak. Du vill kraftigt spraya fönstret och belägga hela glaset.
5

Tryck annan soppåse mot insidan av fönstret. Ammoniaken hjälper pinnen soppåse och hjälper fälla värmen från solljuset. Låt soppåsar att sitta på fönstret i minst en timme.
6

Ta bort soppåsar, lyft sedan upp i hörnet av fönstret färgton och pilla bort det. Nyansen det kommer att lossna ganska lätt, lämnar lite att inget lim.
7

skrapa bort små bitar av lim fastnat på fönstret med ett rakblad, sedan gnugga fönstret med en mycket fin bit stålull. Tvätta båda sidor av fönstret med tvål och vatten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125937.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.