Hur man byter strålkastarna på en 2002 Jeep Grand Cherokee

När en strålkastare brinner ut på 2002 Jeep Grand Cherokee, bör du byta ut det direkt för att skydda din familj. En misslyckad strålkastare minskar din synlighet på vägen, sätta dig i riskzonen för en olycka. Den 2002 Grand Cherokee använder en 9006 halvljus och 9007 helljus lampa i pannlampan. Köp reservlampor på en Biltema eller Jeep återförsäljare. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din Grand Cherokee. Vila huven på stång för att hålla den ur vägen medan du arbetar.
2

Lossa fästskruven nära centrum av den övre delen av strålkastare montering innanför motorrummet. Använd en skruvmejsel för att ta bort skruven och ställ den åt sidan.
3

Dra strålkastare församling fram ur framför lastbilen. Ta tag i lamphållaren och vrid den ¼-varv motsols. Dra glödlampan rakt ut av strålkastare montering. Koppla bort kablaget från lamphållaren.
4

Dra ut glödlampan ur uttaget montering. Sätt i den nya lampan i sockeln aggregatet tills det är säkert. Anslut ledningsnätet genom att trycka den rakt i.
5

Flytta strålkastare montering och fäst den med fästskruven. Dra åt skruven med en stjärnskruvmejsel. Upprepa proceduren på motsatt sida om det behövs.
6

Stäng huven och testa funktionen av strålkastarna för att vara säker på att de fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125917.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.