Hur du ändrar Starter på en 1994 Jeep Cherokee

Den 1994 Jeep Cherokee är tålig, har en hyfsat stark motor och är totalt sett en mycket praktisk bil. Precis som alla fordon, vissa komponenter på Cherokee måste ersättas på grund av ålder eller misslyckande. Startmotorn är oftast en av de poster som så småningom kommer att sluta fungera korrekt. Byta starter på en '94 Cherokee är inte så svårt. Saker du behöver
Ordet jack eller ramper
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
New starter
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batteripolen. Använd en domkraft för att höja fordonets front för att medge bättre tillgång till startmotorn. Du kan också använda ramper att höja fronten. Placera block bakom ryggen däck för att se till att Jeep inte rör sig medan du tar bort och byter startmotorn.
2

Ta bort de två skruvarna som håller fästet mellan framaxeln och växellådan på fyra -hjulsdrivna Cherokees. Flytta fästet åt sidan för att ge tillgång till de starter bultarna.
3

Unbolt två skruvarna som håller startapparaten till transmissionen. Stödja vikten av starter som du tar bort skruvarna. Har en assistent hjälpa dig eller använd en domkraft för att stödja det. Dra i startsnöret tills du kan få tillgång till de ledningar som skruvas fast startmotorsolenoiden. Koppla loss kablarna. Ta bort startmotorn från motorrummet.
4

Skjut den nya startmotorn på plats. Fäst trådarna som fäster till solenoiden. Bolt starter att höljet i omvänd ordning mot demonteringen. Sätt tillbaka snedstöd om den togs bort. Sänk Jeep off av pallbockar eller stänga av rampen. Anslut den negativa batteripolen. Starta motorn för att säkerställa att startmotorn fungerar korrekt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125881.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.