Hur byta lampor på en 98 Lexus

Lexus introducerades i USA under 1989. Som lyxen uppdelningen av Toyota. Lexus rankas regelbundet som ett av de mest sålda lyxbilar. Medan ägarna njuta av åkturen och stil av dessa high-end fordon, bilar kräver regelbundet underhåll och ibland reparationer. För de flesta underhåll är det bäst att använda en professionell. En vanlig reparation som de flesta ägare kan hantera, dock, är att ändra glödlampor i pannlampan. Saker du behöver
Nya strålkastare lökar
Visa fler instruktioner
1

Leta strålkastare församlingar som finns på både förar-och passagerarsidan under huven. Ta monteringen locket genom att dra det upp och stänga av själva monteringen.
2

Hitta den elektriska kontakten på baksidan av strålkastare montering. Kontaktdonet i en Lexus är en plug-stil. Helt enkelt dra isär från glödlampan församling.
3

Avlägsna lampan genom att vrida den moturs.
4

Installera den nya glödlampan i din 98 Lexus genom vända instruktionerna ovan. Sätt i glödlampan i aggregatet, vrida den medurs tills ordentligt på plats. Sätt tillbaka kontakten genom att koppla in den församlingen. Sätt tillbaka strålkastaren luckan genom att snäppa den på plats.
5

Stäng huven och starta motorn för att testa den nya glödlampan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125878.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.