Hur du ställer din bil till Tuta när du använder nyckeln för att låsa dörrarna

Den stöldskydd larmsystem på din bil är ansluten till hornet systemet, det är ofta programmerad att tuta på ägarens begäran. De flesta bilar kommer med en panik-knapp som sätter igång alarmet när du trycker på knappen, men vissa tillåter en enda tuta när man trycker dörren-låsknappen på din nyckel. Detta kallas för en hörbar-kipp funktionen. Tillgängligheten av denna funktion - och programmeringsinstruktioner - beror på larmet modellen. Saker du behöver
Startnyckel
nyckelbricka
Bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera om din bil tutar när du trycker på "lock"-knappen på din nyckelbricka. Tryck på "Lock"-knappen flera gånger i rad. Många enheter fungerar inte piper om du dubbelklickar trycker på knappen efter låsning. Om hornet inte tutar, men lamporna blinkar, är ditt kvitter funktion troligen inaktiverad. Om du inte ser den blinkar, kan ditt system kommer inte med den här funktionen.
2

Kontrollera med din instruktionsbok för detaljer larmsystemet. Inte alla bilar kan du ställa in kvittra funktionen, det beror på larmet modellen. Använd din nyckelbricka för att aktivera programmet, följ anvisningarna som anges i din instruktionsbok
3

Ta enheten till din återförsäljare,. Be om tillgängligheten av denna funktion på din bilmodell. Handlaren vet om detta är funktionen ingick med din bil, och om du kan programmera den själv. Många larm är self-programmerbar, men vissa vissa kräver generalagenten för att aktivera funktionen.
4

Använd din keyless fob och startnyckeln för att aktivera hörbara kvittra. Processen varierar kraftigt på olika märken och modeller. Du måste oftast konsultera din instruktionsbok, en återförsäljare eller alarmet tillverkaren för korrekt process.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130824.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.