Hur man byter drivremmen i en 1991 Chevy

Den drivrem på en 1991 Chevrolet vänder alla motor tillbehör, med den roterande kraften från vevaxeln. Om bältet inte fungerar måste den bytas ut, eller du kommer att ha funktionella problem med bilen. I detta exempel är projektet fordonet en 1991 Chevrolet Lumina med 2,5-litersmotor, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
1/2-tums breaker bar och uttag
Replacement serpentin bälte
Visa fler instruktioner
1

Öppna instruktionsboken för fordonet, och lokalisera bältesformade routing diagram för motorn. Sedan, pop huven och hålla routing diagrammet närheten, som du kommer att använda den senare.
2

Placera 1/2-tums breaker bar och uttag på remspännaren, som ligger i det vertikala och horisontella mitten av framhjulsdrift tillbehör. Vrid brytaren bar moturs, vilket kommer att dra sträckaren från remmen.
3

Dra remmen från motorns remskivor. Vrid långsamt breaker bar medurs och släpp breaker bar.
4

Loop ersättande remmen runt botten vevaxelns remskiva, sedan arbeta dig runt trissan systemet i en medurs riktning, med hjälp av instruktionsboken som referens. När du inte kan dra ut bältet något längre, vrida spännaren moturs igen, sedan lägga remmen runt spännaren. När remmen är rätt dragen, trycket på spännaren.
5

Kontrollera att remmen är rätt dragen och att det inte finns några vändningar eller veck i bandet.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125868.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.