Hur får man den optimala Gas körsträcka ur en Suburban

Chevy Suburban är en mycket stor sport utility vehicle, känd för pålitlighet och unika 9-passagerare. Med allt detta utrymme och storlek, är det Suburban ett naturligt tungt fordon. Även denna SUV motor är konstruerad för att tåla dess last, är det bensintanken plikt att hålla motorn strömförande. Som sagt, du kan hitta dig själv stoppar för gas ganska ofta. Även i ett fordon i denna storlek, det finns flera sätt att få den optimala gas körsträcka ur en Suburban. Instruktioner
1

lätta din last. Suburbans är mycket tunga fordon även utan extra vikt läggs i. Den rymliga interiören är orsak till stor frestelse att hålla varor i din bil. Men, tillägger varje extra objekt som du bär runt i din lastbil till vikten bilen arbetar för att dra. Genom att tömma din SUV av onödiga extrafunktioner, är du frigöra din motor upp att bära minsta möjliga vikt, alltså, med minsta gas möjligt.
2

Anpassa sig till nya körvanor. Var uppmärksam på hur du drar bort från hållplatser. Om du hör att motorn kämpar för att möta din fot förväntningar på gasen, tänk på att stammen du hör också innebär att extra gas samtidigt dras som en energi-bas för motorn att arbeta på denna nivå. Genom att successivt trycka på gaspedalen och låta din Suburban att bygga upp till en behaglig och jämn hastighet, du ökar faktiskt din miles per gallon på ett mycket enkelt sätt.
3

Ta bilen för well-kontroller vid din mekaniker garage på en regelbunden basis. Oljebyten hålla din motor vätskor flyter smidigt så att dess komponenter kan arbeta effektivt utan nötning. Byte av luftfilter säkerställer att din motor andas ren luft, som blandas med bränsle vid rätt förhållande. Roterande däck förlänger deras liv avsevärt, liksom balanserar mängden vikt de bär så att din motor inte behöver arbeta så hårt. Att hålla din motor i toppklass skick ger din SUV med optimal gas körsträcka.
4

Mät lufttrycket i dina däck på varje gas fylla upp. Medan tanken på att stoppa by luftpumpen så ofta kan tyckas lite överväldigande, hålla däcken fyllda med deras rekommenderade kapaciteten säkerställer att de arbetar på sin maximala kapacitet. När däcken bär belastningen på din bil effektivt och hantera gupp och kullar med styrka, är din motor kan tendera till sin egen förväntade arbetsbördan och därmed uppmana mindre bränsle från din bensintank.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125843.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.