Hur man installerar en Serpentine Belt på en 2002 Cadillac Seville

The Cadillac Seville levereras som standard med en 4.6l V8-motor, som fungerar som en traditionell GM V8-motor, med frontmonterade tillbehör. Dessa tillbehör drivs av en serpentin bälte, vilket förvandlar dem som motorn stängs. Detta är naturligtvis mycket viktigt att hålla i gott skick, annars kommer du att förlora makt till alla dina system. I det här fallet är projektet fordonet en 2002 Cadillac Seville STS, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
1/2-tums breaker bar
Byte bälte
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och leta reda på klistermärket på kärnstöd (eller i instruktionsboken, som visar bältesdragningen diagrammet). Kontrollera att du har manualen framför dig, eftersom du kommer att behöva det när du sätter bältet igen. Leta sträckaren, vilket är strax under den översta trissan, och har en fyrkant hål i slutet av den.
2

in 1/2-tums breaker bar i det fyrkantiga hålet på spännaren . Dra spännaren medurs för att släppa spänningen på remmen, sedan glida bältet ifrån alla remskivorna. Addera 3

Skjut nya remmen över servostyrning remskiva på toppen av motorn. Sedan dirigera ner och runt generatorn, luftkonditionering kompressor, och kabelstyrrullen - så långt du kan få remmen runt systemet tills det stramar upp för mycket. Se till att läsa i manualen eller klistermärke för korrekt routing samt.
4

in 1/2-tums breaker bar i det fyrkantiga hålet på spännaren. Dra spännaren medurs för att släppa spänningen på remmen, sedan glida bältet ifrån alla remskivorna. Dra remmen bakom sträckaren, och när du släpper den för att spänna remmen, kontrollera att remmen inte är snodd eller vriden. Om det är, dra spännaren bort för att åtgärda problemet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125823.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.