Hur man ändrar strålkastare på en 2001 Pontiac Aztek

Om en strålkastare misslyckas på 2001 Pontiac Aztek den minskar din synlighet på vägen. Andra förare kan ha svårt att identifiera var du är på väg. Byt utbränd strålkastare lökar så fort du märker dem för att skydda dig själv och din familj. Köp reservlampor från en bildelar disk eller Pontiac återförsäljare för att vara säker på att du får rätt lampa för ditt fordon. Instruktioner
1

Öppna huven på din Pontiac Aztek. Leta strålkastaren klämman i motorrummet på baksidan av strålkastaren. Lyft spärren något att frigöra strålkastarenheten.
2

Dra strålkastarenheten rakt ut mot framsidan av bilen. Koppla den elektriska anslutningen på baksidan av aggregatet. Dra tillbaka på klämman på den elektriska kontakten och dra anslutningen från enheten. Addera 3

Ta bort luckan från lampan montering. Vrid lamphållaren ett kvarts varv i medurs riktning för att ta bort det. Dra glödlampan montering av strålkastaren bostäder. Lyft de grå flikarna på kontakten vid basen av glödlampan och dra den elektriska kontakten fri från glödlampan.
4

Anslut elkontakten till ny glödlampa och sätt in glödlampan församling i strålkastaren montering. Vrid lamphållaren ett kvarts varv i moturs riktning för att säkra det på plats.
5

Byt glödlampa lucka och vara säker på att den snäpper fast. Rikta strålkastare församling så att flikarna är direkt i linje med hålen i monteringsytan. Tryck rakt in på strålkastarenheten att säkra den. Tryck spärren för att låsa enheten på plats.
6

Upprepa processen på andra sidan, om det behövs. Testa dina strålkastare för att vara säker på att de fungerar korrekt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125767.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.