Hur du ändrar Generator på en 1991 F150

När din lastbil inte startar på morgonen, det finns tre ställen att leta: batteriet, startmotorn och generatorn. Om batteriet och startmotorn är bra, är chanserna goda att generatorn inte laddar batteriet tillräckligt för att ge ström till startmotorn. Byta generatorn är inte komplicerat, och kan göras hemma med enkla verktyg. I det här fallet är projektet fordonet en 1991 Ford F-150, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
skruvnyckel som
3/8-tums Ratchet och uttag
Byte generator
Visa fler instruktioner
1

Öppna huva. Koppla bort den negativa terminalen, då den positiva polen från batteriet med hjälp av en skiftnyckel.
2

lossa de elektriska anslutningarna på baksidan av generatorn med hjälp av en skiftnyckel. Sedan skruva isär det nedre fästet bulten på generatorn och justera armen bulten med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Lyft generatorn ut runt trissan och ut ur fordonet. Addera 3

Ställ ersättare generatorn i generatorns fäste, vilket gör att bältet går runt trissan på framsidan. Sätt tillbaka skruven vid basen av generatorn men dra inte åt det hela vägen ner. Löst installera justerbultarna också.
4

Anslut alla elektriska anslutningar på generatorn med hjälp av en skiftnyckel. Återanslut positiva terminalen, då den negativa polen på batteriet med hjälp av en skiftnyckel.
5

Tryck eller dra generatorn att dra åt remmen på remskivan och sedan dra åt justeringsskruven. Tryck på mitten av remmen med tummen. Det bör avleda högst 1/4-tums. Vid behov, justera justerskruven med skiftnyckel. Dra den andra generatorn bulten också.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125766.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.