Hur du ändrar Transmission Fluid i en Plymouth Sundance

The Plymouth Sundance har en standard Dodge 4 cylindrig motor och en standard Dodge transmission. Du bör byta växellådsolja i Plymouth Sundance var 15.000 miles. För att ändra transmissionsolja behöver öppna motorhuven för Plymouth Sundance och ta bort pannan transmissionsolja. Magneten på insidan av vätskan pannan kommer att behöva rengöras samt. Din lokala Biltema kommer att ha transmissionsolja för att ersätta den gamla vätskan och lösningsmedlet att rengöra magneterna inuti vätskan pannan. Du kommer också att behöva byta filtret transmissionsolja. Processen för att ändra transmissionsolja görs vanligtvis på samma sätt för de flesta fordon. Saker du behöver
Ramp lyfter
Chalk block
dräneringskärlet
Ratchet set
Transmission magnet rengöringsmedel
Ny växellåda pan tätning
Funnel
Ny transmissionsolja
Bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Drive främre änden av Plymouth Sundance PÅ lyft ramper. Placera krita block bakom bakhjulen för att säkerställa att den Plymouth Sundance inte kommer att rulla ut på ramperna medan du arbetar.
2

Placera dränagebehåUaren under sändningen att fånga alla de transmissionsolja som du kommer att dränera ur vätskan pannan.
3

Avlägsna skruvarna på undersidan av överföringen med spärrfunktion set. Dra överföring pan bort av transmissionen och låta transmissionsolja rinna helt i tråget.
4

bort överföringen tätning runt kanten av transmissionen pannan. Ta magneterna från transmissionen pannan och rengör dem med rent lösningsmedel.
5

Byt tätning runt transmissionen pannan med en ny tätning och ersätta magneterna till transmissionen. Byt överföringen pan till transmissionen. Byt ut skruvarna till transmissionen och dra fast med spärrfunktion set.
6

Öppna huven på Sundance och ta bort överföringen oljestickan från badkaret. Placera tratten i badkaret och häll den rekommenderade typen och mängden av ny transmissionsolja i transmissionen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125745.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.