Återställa svart plast stänkskärm nödraketer

Svart plast stänkskärm nödraketer har använts på en mängd olika fordon genom åren, inklusive Jeep Wrangler och en tidig version av den ikoniska Volkswagen GTI "hot hatch." Med tiden, men , plast facklor se sin beskärda del av övergrepp och kan bli bleka, tråkig och ens skrapat. Lyckligtvis, ta bort och återställa en uppsättning svart plast stänkskärm nödraketer är inte så svårt med rätt inställning och lite armbåge fett. Saker du behöver
Skruvmejsel
220 - och 320-grit våtslippapper
Spot kitt
Semi-gloss eller matt-svart plast sprayfärg
Visa fler instruktioner

1

Ta bort stänkskärm nödraketer från bilen. Bloss allmänhet hålls på med en serie av plastskruvar på insidan av hjulet läppen. Konsultera en verkstadshandbok för förfarandet för din bil. Tvätta stänkskärm nödraketer med tvål och vatten på insidan och utsidan så det finns ingen smuts och skräp. Torka facklor med en ren, luddfri trasa.
2

Sand målgång av facklor med 220-grit våtslippapper, användning av vatten. Detta kommer att ta bort fina repor. Om det finns större repor som inte kan slipas bort, använd spot spackel för att fylla dessa i. Applicera fläcken kitt enligt anvisningarna på förpackningen. Låt spacklet torka och sedan slipa med 220-slippapper tills repor fylls i. Sand hela utsidan av flare tills du är nöjd att det ser smidig och redo för färg.
3

Rengör facklor med lacknafta. Se till facklor är helt ren och inte har någon olja eller rester på dem innan du börjar målningen processen. Måla facklor med en plast sprayfärg. Använd en satin eller halvblank färg. Du kan använda glänsande färg, men plast facklor har oftast en mer dämpad, satin finish. Applicera flera lager färg, vilket gör att rockar torka i 20 eller 30 minuter mellan applikationer. Låt färgen torka ordentligt, då wet-sand facklor med 320-slippapper. Sätt tillbaka facklor på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125699.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.