Hur man kan blockera en galler i en Prius

Toyota Prius är en hybridbil som kombinerar en liten gasmotor med batteridrift, alternerande mellan de två för att leverera maximal bränsleeffektivitet. Men när temperaturen är kallare, tenderar Prius att köra motorn mer på grund av det svalare temperatur, vilket minskar bränsle körsträcka. En lösning som en del Prius ägare har experimenterat med blockerar gallret så att mindre kall luft att komma in i motorrummet, i huvudsak lura motorn till att köra mindre. Här är vad Prius ägare gör, enligt inlägg på Priuschat forumet. Saker du behöver
3/4-tums rörisolering (finns på byggvaruhus) katalog sax eller saxar
Stor buntband
Måttband
penna

Visa fler instruktioner
1

Undersök de övre och nedre galler placerade på framsidan av Prius. Dessa är de öppningar som du behöver för att blockera.
2

Mät längden på galler med ett måttband. Mät på samma avstånd på 3/4-tums rörisolering och göra en markering med en penna. Addera 3

Skär isoleringen med saxen. Det kan hjälpa att använda större klädsel sax eller ens sax att klippa isoleringen, snarare än vanliga saxar hushåll.
4

Linda färdigskurna bitar av rörisolering runt Prius "övre grill lister och slips dem med större buntband i vardera änden. Upprepa processen för inslagning och sedan zip-binda rörisolering runt nedre grill spjälorna.
5

provköra din Prius för att se om du har bättre gas körsträcka, speciellt på motorvägen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125529.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.