Hur man byter strålkastare i en Volkswagen Jetta

Byte av strålkastare lökar på din VW Jetta bör göras i par. Att ha en lampa inte fungerar kommer att minska din synlighet när du kör din Jetta, och det kan göra det svårare för förare som kommer på dig att identifiera din bil som en bil och inte en motorcykel. Lökarna kan köpas på någon Biltema och vissa varuhus och de erbjuds i många olika typer och prisklasser. Prata med en jurist på Biltema för att hjälpa dig att bestämma vad du behöver för din bil om du är osäker. Saker du behöver
strålkastare lökar del # 9007
dielektriskt fett
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din Jetta och lokalisera plastlocket på baksidan av strålkastare montering. Det finns två metallklämmor som håller locket på baksidan av strålkastare montering. Skjut klippen av locket och lyft av den.
2

Lokalisera baksidan av glödlampan inuti strålkastare församling. Ta ut den elektriska kontakten från den, dra den rakt ut glödlampan.
3

Vrid låsringen som håller lampan i strålkastare montering moturs för att låsa upp den. Ta bort låsringen och lampan från baksidan av strålkastaren. Sätt i en ny strålkastare lampa och placera tillbaka låsringen på baksidan av enheten. Vrid den medurs för att låsa ringen. En liten mängd dielektriskt fett på kontakten och terminaler hos glödlampan
4

Place. Detta kommer att hålla fukt från att avbryta din anslutning.
5

Anslut kontakten kablaget till den nya glödlampan. Den kontakten skjuter bara på terminalerna på baksidan av lampan.
6

tillbaka locket på baksidan av strålkastare montering och knäppa de två plastclips på locket för att hålla den på plats. Flytta till den andra strålkastaren och upprepa processen. Stäng huven och tända lamporna för att kontrollera att de fungerar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125526.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.