Hur kan vi minska ljuddämpare Brus

En bullrig ljuddämparen kan vara irriterande och kan även bryta mot buller förordningar i vissa jurisdiktioner. Ljuddämpare är utformade för att filtrera buller och avgaser, så överdrivet skramlande, mullrande och andra ljud är goda tecken på att bilens ljuddämparen inte fungerar korrekt. Loud ljuddämparen buller kan också vara relaterade till andra problem med avgassystemet. I många fall är det enda rimliga alternativet att ersätta din ljuddämparen, men fråga vad dina alternativ är innan du gör detta. Ljuddämpare kan oftast repareras av en bra mekaniker, och resultatet blir en markant minskning av motorljudet. Instruktioner
1

Kontrollera att du har rätt ljuddämparen för din bilmodell. Ofta, begagnade bilar har fel ljuddämparen eftersom den tidigare ägaren önskade en starkare bil. Genom att helt enkelt byta ljuddämpare för en som motsvarar din bil, kan du minska kraftigt ljuddämparen buller.
2

Titta inuti ljuddämparen för betydande fyndigheter av skräp, rost, sot, eller annat skräp som kan vara bidrar till brus. Se till att motorn är avstängd. Kontrollera om det finns synliga hål, läckor eller lösa ledningar.
3

Kontrollera ljuddämparen remmar för att se till att de är intakta. Ljuddämpare remmar, även känd som avgas galgar, håll din ljuddämparen på plats och anslut den till botten av fordonet. Ibland är dessa band bryts på grund av normalt slitage, vilket gör att ljuddämparen att skaka och skramla. Byt ut dessa remmar om de är trasiga.
4

Förvandla din motor på och notera vilken typ av buller ditt ljuddämparen gör. Detta kommer att vara värdefull information för din mekaniker. Vanliga dåliga ljuddämpare ljud inkluderar väsande, blomstrar, skramlande, etc.
5

Ta bilen till en mekaniker för att få det inspekteras professionellt. En bra mekaniker kan ge dig råd om vad du ska göra om ljuddämparen buller. Han eller hon kan ordinera byte av ljuddämpare eller annat fordon delen och även kunna reparera ljuddämparen till en lägre kostnad än total ersättning. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125500.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.