Vehicle Inbrott & Stöldskyddsföreningen

The National Insurance Crime Bureau (nicb) rekommenderar en flerskiktad strategi för att skydda din bil från inbrott och stöld. Bara för att din bil är äldre kan inte skydda från stöld. Om din bil är ett vanligt märke, kan det bli ännu mer attraktivt att stjäla för delar. Här är några tips för att minska dina chanser att bli ett offer för bilstöld eller inbrott. Common Sense

Använd sunt förnuft när du parkerar, gå till eller din bil. Hitta en öppen plats att parkera. Undvik skuggor och isolerade områden. Lämna inte dina nycklar i bilen. Stäng alltid av motorn om du får ut, låsa dörrar, stänga fönstren och gömma alla värdesaker, personliga dokument, register bank eller identifierande information. Aldrig dölja en andra tangent på bilen. Tjuvar vet var du ska leta. Lämna inte din bil registrering i bilen. Ta det och din licens med dig när du går. Använd din parkeringsbromsen när du lämnar bilen parkerad för att förhindra stöld av bärgningsbil. Säkerhetskopiera din bakre bil fyrhjulsdrift i din uppfart. Om du har framhjulsdrift, driva fram först in på uppfarten. Ännu bättre, parkera i garaget och låsa den. När du parkerar i offentlig eller kör i tung långsam trafik, lämna utrymme att manövrera och vara försiktig med människor som närmar sig bilen. Om någon slår dig bakifrån, gå någonstans säker innan du slutar. Ring polisen för att möta dig där om det är möjligt.
Hard Target

Layer 2 handlar om mål härdning. Använd två eller flera förebyggande enheter som lås ratt, lås brädan, rattstång krage, eller hörbart larm. För att ytterligare avskräcka tjuvar har VIN-nummer etsas på fönstren, lämna ditt namn och adress över hela bilen så polisen kan identifiera dig som ägare. Använd dekaler Stöldskyddande, hjul och lås däck.
Immobilisering

Detta lager är omkring fysiskt immobilisera bilen med en dold kill switch, smarta nycklar eller andra avaktivera enheter. Tillverkare som smarta knappar kan förhindra enkel starthjälp och en fjärrstart enhet kan hjälpa dig genom att blockera en parkerad bil från start och hjälper dig att få bilen klar att rulla snabbt när du närmar dig den på parkeringen.

Tracking

ha en spårning av fordon system eller en high-end ombord navigationssystem hjälper efterhand. Polisen kan spåra fordonet efter att den blivit stulen och i vissa system, kan fordonet stängdes av radio. För att skydda dig om du stöter på en tjuv, inte vara en hjälte. Ge upp värdesaker och samarbeta. Få bort så fort du kan. Kontakta polisen omedelbart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125471.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.