Hur man byter parallellstaget på en Buick Park Avenue

Den styrstag slutar på din bil är ansvariga för att kontrollera att bogsera och anpassningen på din bil, se till att framsidan av hjulen pekar rakt ner på vägen och inte in eller ut . När Dragstång slut börjar slitas ut, kommer inriktningen lida och orsaka ojämnt däckslitage samt oönskade styregenskaper. På en Buick Park Avenue, kan ersätta dragstängerna ändarna göras på ungefär en timme med rätt verktyg. Saker du behöver
Assistent Review Måttband
penna och block
Jack
Jack står
däck järn
Tänger
skruvnyckel set
Replacement tie rod end
ersätter saxsprint
Visa fler instruktioner
1

Placera din assistent på ena sidan av bilen och kör måttband till andra sidan. Välj en plats på varje däck som du kan använda som en mätpunkt och mäta både framkant och bakkant av däcken, anteckna dessa siffror på dynan med pennan.
2

Lift upp framför bilen med domkraft och fäst den på pallbockar. Se till att bilen är säker på pallbockar innan du kryper under den. Ta bort de främre hjulen med däcket järn och placera dem åt sidan, ur arbetsytan.
3

Dra ut sprinten på tie rod end med en tång, då unbolt parallellstaget änden från styrspindeln med hjälp av en skiftnyckel. Innan du tar bort styrstaget från spindeln, lossa låsmuttern på änden av dragstången med hjälp av en skiftnyckel, sedan släppa änden styrstag från styrspindeln.
4

bort parallellstaget änden från styrlänkaget med en skiftnyckel. Skruva ersättande slutet styrstag på styrlänkaget med en skiftnyckel, skjut sedan kulleden änden i styrspindeln och löst skruva den på plats.
5

Sätt däcken med däcket järn, sedan höja fordonet bort av domkraften med domkraften och sätt tillbaka den på marken. Mät däcken på samma sätt som du gjorde i steg 1. Om framkanten av däcken är bredare än den bakre, måste du dra åt parallellstaget slut vidare på styrlänkaget. Om det är smalare än den bakre, måste du lossa parallellstaget slut. För att justera ändarna, skruva isär styrstaget från styrlänkaget och använd en skiftnyckel för att göra dina inställningar.
6

Dra åt låsmuttern på Tie rod slutet när dina inställningar är slutförda och dra sedan åt muttern på Tie rod slutet på styrspindeln. Installera en ny saxpinne hjälp av tänger.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125454.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.