Hur få fler miles per gallon från en Ford Fusion

Den nyligen lanserade Ford Fusion blir anständig bränsleekonomi, ungefär 23 miles per gallon i staden och 34 på motorvägen med en vanlig fyrcylindrig motor. Om du är ute efter att spara pengar vid pumpen, men inte köpa den hybrid version som får 41 MPG i stadskörning, finns det fortfarande sätt att få fler miles per gallon från en Ford Fusion. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Kompressor
mekaniker shoppar Utnämning
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera lufttrycket i däcken. Den federala regeringen säger att du kan förbättra bränsleekonomin med 3,3 procent genom att hålla däcken ordentligt pumpade. Många människor gör inte en vana att regelbundet kontrollera sina däck, men för att få mer bränsleeffektivitet, använd kompressor för att blåsa varje däck till dess rekommenderade trycket. Kontrollera var 30 sekunder medan inflatiing, så att du inte över-pumpa däcken.
2

bort något du inte behöver från fordonet. Det inkluderar poster i stammen, baksätet och under framstolarna. Varje onödig vikt tvingar motorn att arbeta hårdare för att driva bilen, och i sin tur ökar den mängd bränsle som förbrukas.
3

Store takräcken och externa lastbärare när du inte behöver dem. Det aerodynamiska motståndet de skapar, speciellt vid höga hastigheter, kan begränsa bränsleekonomi du upplever när du kör en Ford Fusion.
4

Ta bilen till en auto body shop för en check-up och inspektion. Detta är särskilt viktigt om du har märker en nedgång i den genomsnittliga avstånd du kan köra på en tank. Även mindre reparationer kan ha en effekt.
5

Drive lugnt. Av de många faktorer som påverkar en bils bränsleekonomi kan körsätt ha störst effekt, enligt flera myndigheter. Till exempel, lider Ford Fusions bränsleeffektivitet när du reser mer än 60 miles per timme. Eliminera snabba starter i staden kan också förbättra bränsleeffektiviteten med upp till fem procent.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125420.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.