Hur man tar bort Beläggning Wheel Rim

Det finns några olika typer av beläggningar som kan hittas på hjul, två av de vanligaste av dessa är en klarlack över metallen själv eller över färg. Vissa fälgar har endast ett skikt av färg och ingen klarlack. Om dina hjul letar värre för slitage eller om du bara vill ändra målgång, strippa beläggningen bort av ett hjul är relativt okomplicerad. Saker du behöver
milt rengöringsmedel och vatten Handdukar
Färgborttagningsmedel
pensel
Stålull
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna på hjulen, och sedan höja fordonet med en domkraft och placera den säkert på pallbockar. Ta bort hjulen.
2

Rengör hjulen med tvål och vatten. Du kan använda diskmedel eller något liknande Simple Green som har spätts ut med tio delar vatten.
3

Ansök färgborttagningsmedel till ytan som du vill att strippa. Färgborttagningsmedel kommer i en sprayflaska, och även i gelé formulär. Om det är sprutform, sedan helt enkelt spraya den på ytan. Om det är i gelé form sedan borsta det på med en pensel i en riktning.
4

Låt strippa suga in färgen för tio eller 15 minuter. Tyngre beläggningar kan ta längre tid.
5

Torka av klarlack eller färg när det börjar bubbla. Gummihandskar, som färgborttagningsmedel är ganska frätande och kommer att bränna huden. Vid ihållande områden, använd en stålborste eller stålull för att ta bort beläggningen. Det kan ta flera pass med färgborttagningsmedel för att ta bort all färg och grundfärg under färgen.
6

Skölj hjulen av ordentligt med en slang och torka dem med en ren, torr handduk. Måla hjulen i önskad färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125356.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.