Hur man tar bort dörrpaneler från en Ford Pickup Truck

Ta dörrpanelerna från din Ford pickup gör det lättare att reparera elektriska fönsterhissar och elektriska lås eller byt högtalare som monteras i dörren. Den förarsidan dörrpanelen kan vara mer komplicerat att avlägsna än passagerarsidan, eftersom det kan finnas fler kablar dragna till förarsidan panelen. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Hylsnyckel
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Se till fönstret är i uppfällt läge. Detta kommer att göra avlägsnandet av dörrpanelen lättare genom att isolera glaset.
2

Leta skruvarna nära dörrhandtaget. Skruva dem med en Phillips skruvmejsel.
3

Bänd upp konsolen fönsterhiss noggrant. Detta hålls i av små clips. Koppla loss kablarna när konsolen har lyfts ut. Ledningarna är anslutna med en snabbkoppling stil kabelnät. Dra flikarna ut kommer att släppa kontakten.
4

Lokalisera de två skruvarna strax bakom där konsolen satt. De kommer att vila precis framför armstödet. Ta bort skruven till höger med en Phillips skruvmejsel. (I vissa fall kommer det att hållas av en bult,. Om så är fallet, använd en hylsnyckel för borttagning).
5

Lossa de fyra skruvarna mot botten av dörrbladet

6

Dra luckan uppåt och bort från dörren. Ta inte bort det helt.
7

Vrid artighet lamphuset moturs och dra bort från panelen. Detta kommer att frigöra några kablar fortfarande är anslutna till panelen. Kontrollera panelen för att säkerställa att det inte finns några andra sladdar.
8

Dra panelen bort från dörren. Lay panelen plant på en bänk eller på marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125304.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.