Hur man håller fåglar Off My Car

Fåglar lockas ofta till den glänsande yta av fordon och de kommer gärna använda en bil som en viloplats. Tyvärr kan fåglarna snabbt blivit skadedjur eftersom de lämnar efter spillning, som snabbt kan skada lacken på en bil om det inte tvättas bort ordentligt. Förvara fåglar av av en bil är ofta en trial and error process, där vissa metoder fungerar bättre än andra. De flesta metoder för att hålla fåglar av av en bil kräver mycket lite investeringar och ansträngning. Saker du behöver
Färgglada falska ormar
CDs
fiskelina eller tunt rep
bil täcka
Bird avskräckande enheter
Visa fler instruktioner
1

Place färgglada falska gummi ormar på fordonet för att skrämma bort fåglar. Ormar är en naturlig fiende till fåglar. Var noga med att ta bort de falska ormar innan körning.
2

Häng skivor i carport eller allmän parkeringsplats. Fåglar är rädda för blanka reflektion från CD-skivor, och de kommer att undvika bilen om den är parkerad nedanför CD-skivor. Bara trä skivor genom några fiskelina eller ett tunt rep, och säkra de CD-skivor med knutar. Häng linje tvärs över parkeringen. För bästa resultat hänger flera rader med cd-skivor ovanför bilen.
3

Täck fordonet med en bil täcka. Fåglarna är mindre benägna att lockas till detta skydd, och de kommer att landa någon annanstans.
4

Installera en visuell fågel avskräckande som kommer att skrämma fåglarna och hindra dem från att landa på ett fordon. Avskräckande faktorer inkluderar repliker av ugglor, prärievargar eller räv. Dessa kan köpas från vissa online och massa återförsäljare, samt från vissa katalogföretag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125295.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.