Varvräknarnålen Problem

En takometer avser ett instrument som används för att mäta motorns varv per minut (RPM ) . Den varvräknarnålen , vilket tyder på eller pekar på den nuvarande nivån på RPM , kan utveckla problem för många skäl . Jumpy Needle

En varvräknare nål som hoppar eller rör sig oregelbundet oberoende av fordonets aktuella RPM , eller flyttas som svar på miljöstörningar såsom vägbulor eller en dörr stängs , vanligtvis inte sitter fast ordentligt . Operatören kan ta bort mätaren lock och dra nålen för att lösa problemet .
Fastnat Needle

En varvräknare nålen kan fastna , eller ligga kvar på en behandling och inte svara på förändringar i motorns varvtal . Gauge komponenter hålls samman med lim, vilket kan röra nålen och få den att fastna. Borttagning mätaren lock och rengöring av nålen och alla andra element som innehåller överflödigt lim typiskt återställer korrekt varvräknare fungerar .
Nålen hamnar

En nål som studsar ner , eller indikerar en fallande hastighet av RPM även om den faktiska RPM räntan stadigt ofta indikerar en signal problem på grund av en lös kabelanslutning . Kontrollera signalen tråden på baksidan av mätaren och dra åt eventuella lösa anslutningar vanligtvis korrigerar problemet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130473.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.