Det bästa sättet att värma ett garage

Vi vet alla att det finns många män och även kvinnor som gillar att umgås i garaget mixtra med sina fordon och andra saker som de kanske vill fixa upp. Detta kan bli lite obekväm när garaget blir för kallt under vintern. Det finns olika sätt att värma ett garage men det bästa sättet beror på storleken och andra variationer. Innan du köper ett system, kontrollera om du har ordentlig ventilation, samt övriga krav. Förberedelser

ditt garage måste isoleras, annars kommer du att slösa bort både värme och pengar. Isolering kommer inte bara att bidra till att upprätthålla värmen i garaget, under sommaren garaget förblir svalare
vedspis


Om du har ett stort garage, en vedspis. kan vara ett utmärkt val. Du måste ha ett rör installerat och god ventilation i rummet, men fördelarna i allmänhet uppväger kostnaden för den första installationen.

Operativsystem en vedspis är billigare än nästan någon annan typ av värme, och trä är i allmänhet lätt åtkomlig. Du kommer aldrig att behöva vänta på en professionell att komma med en påfyllning. Om du får slut på ved, kan du samlar alltid den i olika skogsområden. Allt du behöver för att värma en större garage är en liten vedspis eftersom de är mycket effektiva. Om du investerar i en medelstor vedspis, kommer ditt garage vara mycket varm.
Naturgas
p Det finns i allmänhet två typer av värmare som använder naturgas. Den första är en forcerad luft garage värmare, som blåser ut varm luft som liknar en konventionell ugn. Den andra är en lågintensiv infraröd tub värmare. Detta liknar formen av ett lysrör ljus.

En forcerad luft garage värmare är större än en infraröd tub värmare och kan användas för större garage. Mindre tvingade-luft enheter är mycket lämplig för mindre garage. Naturliga gasvärmare kan ha en högre kostnad för installation, men de är de billigaste och mest effektiva värmekälla som är för närvarande tillgänglig. Efter flera månader det har redan betalat sig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125230.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.