Hur man byter Interior Läslampor på en Ford F-150 Truck

Ford F-150 lastbilar utrustade med läslampor som är monterade antingen i mitten takkonsolen enheten nära vindrutan, eller små enheter belysning över både passageraren och föraren säten. Varje lampa skall styras av sin egen omkopplare och är ofta fast i som dörren ljus också. Glödlampor i varje lampa kommer så småningom bränna ut, och du måste veta hur man byter dem så att du kan fortfarande läsa dina kartor, ritningar eller tidning medan du väntar på dagen att börja. Processen är enkel och tar ca 10 minuter. Saker du behöver
platt skruvmejsel (tillval) katalog Phillips skruvmejsel
Ersättningslampa
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att det inre läsning släcks. Om läslampa fungerar som ett inre ljus som tänds när dörren är öppen, dörrarna till lastbilen måste stängas.
2

Ta belysningspanelen från lampan. Den belysningspanelen det plastskydd över glödlampan. Beroende på året för din F-150 belysningspanelen kan hållas på plats av ett snäppramen, eller det kan hållas på plats med skruvar. Om inga skruvar är synliga, sedan använda en platt skruvmejsel för att försiktigt bända sidan av plastramen av belysningen panelen och dra sedan ut panelen av klippen som håller den till enheten för att avslöja glödlampan. Om skruvar är synliga, använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort skruvarna och dra sedan ut panelen av klippen.
3

Nyp den gamla lampan vid basen och dra ut det ur uttaget. Några av de äldre F-150s har en glödlampa uttag som du först måste trycka på glödlampan i och sedan vrida lampan tills de formade knölar på sidan av lampan linje upp med lanseringen kanaler uttaget, bara då kan du dra glödlampan.
4

Installera ersättningslampa genom att vända den metod du använde för att ta bort den gamla. Kontrollera att lampan du har köpt är en betecknas som ett inre ljus för ditt år Ford F-150. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125191.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.