Fakta om Optima Batteries

Optima batterier är långvariga batterier är lämpliga för användning i början fordon, veva över motorer och kör hushåll, såsom i en RV. De är gjorda av Johnson Controls. Företag

Optima Batteries är ett varumärke av Johnson Controls, ett företag som handlar i batterier, bilinredningar och energieffektivitet i byggnader. Det grundades 1885 och dess huvudkontor ligger i Wisconsin.
Products

Optima producerar djupt cykel AGM (absorberad glass mat) batterier. AGM batterier är underhållsfria och fristående. Med andra ord, har ägaren inte att hålla kontroll vattennivåer. Det finns tre typer av Optima batterier:. Röd topp, blå topp och gul topp
Starta och Veva

Yellow-top Optimas är utformade för bilar och lastbilar och kan användas både i motorn och kraftelektronik. Röd-top Optima batterier är avsedda endast för att starta fordon.
Laddningsbara

Blue-top Optima batterier används i båtar och husvagnar som ett hus batteri för att driva elektriska enheter. Dessa batterier kan laddas ur djupt (upp till 70 procent) och fortfarande kan laddas utan problem, och hålls åtskilda från startbatterier.
Platser

Optima batterier finns världen, med återförsäljare i Europa, Asien, USA och Sydamerika.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125149.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.