Hur hittar man den underhood Engine Bay kulörkod

billack färger kan tyckas vara samma , men biltillverkarna faktiskt använder specifika nyanser av färg , som kategoriseras som en egen färg kod . Utformningen av denna koden skiljer sig från tillverkare till tillverkare , precis som en röd bil från en tillverkare är faktiskt inte riktigt samma färg som en röd bil från en annan tillverkare . Alla bilar har en etikett någonstans som ger vägen måla code.That , om du har en Fender Bender eller skrapa bilens färg , kan kroppen butiken avgöra exakt vilken nyans som ska användas för reparationer . Placeringen av etiketten avviker med tillverkaren , men för många , och det ligger på brandväggen i motorrummet . Instruktioner
1

Dra spaken Huvlås på golvet på förarsidan av kupén .
2

Dra huvan uppdragen och säkra huven med huven strut att hålla upp den.
3

Leta efter raka metall väggen mellan motor och kupé . Detta kallas brandvägg , och det är långt tillbaka väggen i motorrummet .
4

Gå runt till sidan av bilen så att du kan få en närmare titt och hitta kulörkod . Det kommer sannolikt att vara på en liten etikett gjord av glänsande metall , även om det ibland stämplat direkt på metallen brandväggen .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125086.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.