Skillnad mellan Stötar & Struts

När du reser landvägen fordon, är det lätt att märka upphöjningar och fördjupningar i vägen. Fjädringssystemet användning av stöttor och chocker klarar att färdas säkert utan att orsaka stora skador. Upphängningssystem

Upphängningssystem koppla fordonet till hjulen, så smidigare resor. Systemet ger en mjukare känsla och samtidigt deltar i styrningen och bryta.
Struts

Struts består av delar av bilens upphängningssystem. De innehåller fjädersätena, spolar våren, lager fjäderben, stötdämpare och styrspindeln. Struts används på framhjulsdrivna fordon. Addera ditt syfte Struts

Stagen stöder ditt fordon under transport, så att den överensstämmer med vägarna. När bilen studsar eller flyttar, hjälper strut våren komprimera och rekyl.
Chockar

chocker är tänkta att absorbera effekterna av bilens rörelser under resan. De är vad hjälper din bil rekyl tillbaka till positionen som slår efter en bula eller dopp.
Syftet Stötar

Stötarna är en del av bilens fjädringssystem som förbättrar åkkomforten kvalitet genom att ta itu med de störningar av vägen. Dina chocker absorbera effekten av fordonets rörelse och låta den återgå till sin arbetsposition. Utan denna förmåga skulle fordonet ha en stel känsla under resor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124980.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.