Hur man tar bort färg på en bil Fender

Ta bort färg från fendrar är en av de svårare uppgifter som bilägare småningom tvingas möta. Många vanliga metoder involverar hård skrubbning och ohälsosamma kemiska rengöringsmedel och brukar fortfarande saknar rent professionellt utseende som butiker erbjuder. Nu med hjälp av torris blästring, kan färgen lätt avlägsnas med en metod som är kostnadseffektiv och miljövänlig. Torris blästring urholkar säkert måla bort genom att omvandla kinetisk energi till värme från användning av trycksatta torris och som lämnar dig med bara en ofarlig gas. Saker du behöver
100-grit sandpapper
Torris blaster
torrispellets
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna fender från din bil eller tungt täcker allt inom 5 meter av fender med flera lager av plast presenning för att skydda den från over-spray. Om du väljer att använda tarp istället för att ta bort stänkskärmen, ägna stor uppmärksamhet åt tarp att se till att du inte är sprängning igenom den och slå delar av bilen som du inte vill spränga.
2

Sand fender ner med din 100-slippapper för att ta bort eventuella repor din fender har behållit. Reparera eventuella bucklor genom att försiktigt knacka den motsatta sidan av buckla med en hammare tills den dyker gratis. Om du inte kan slå den motsatta sidan av buckla, använd en buckla avlägsna suganordning.
3

Ställ din torris blaster till den lägsta tryckinställningen och ladda torrispellets . Håll blaster över framskärmen och slå på den för att börja spruta. Öka trycket sakta inställningarna tills färgen börjar erodera bort. Flytta långsamt blaster och tillbaka längs fender tills du har tagit bort all färg.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124996.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.