Hur man tar bort färg från Auto Glasfiber

Glasfiber auto karossdelar är en skänk från ovan vid tillverkning av fordon med en låg totalvikt. Målade glasfiber är en utmaning om du vill strippa färgen helt att måla din bil. Glasfiber är ett poröst material som består av miljontals glasfibrer, och dessa fibrer kan absorbera de flesta thinner och borttagningsmedel, hålla dem inom fibrer för långa löptider. Rätt val av en kemisk färgborttagningsmedel är din viktigaste uppgift när du tar bort färg från dina glasfiber paneler. Saker du behöver
Ögonskydd skyddsglasögon
lösningsmedel handskar
stor fläkt
Glasfiber färgborttagningsmedel
kamelhår målarpenslar
icke-metalliska färgskrapa
stor svamp

Visa mer instruktioner
1

Sätt på skyddsglasögon skyddsglasögon och lösningsmedel-handskar. Öppna alla dörrar och fönster och sätta en stor fläkt i en dörröppning på ett sätt att den drar luften genom byggnaden och ut genom den öppna dörren.
2

Ta bort alla komponenter som inte ska målas, särskilt plast och gummi tillbehör.
3

måla din glasfiber färgborttagningsmedel på den målade glasfiber ytan i en 2 fot med 2-fots område i taget, vilket gör att strippa för att arbeta i fem minuter. När borsta stripper på ytan, applicera generöst och bara köra din pensel över varje område i en riktning, inte överlappar tidigare stroke. Skrapa bort färg när du hittar det lätt att lyfta bort med din färgskrapa.
4

Tvätta varje avsnitt noggrant efter färgborttagning, och innan vi går vidare för att strippa nästa område, med en svamp indränkt i vatten . Återgå svampen till en hink med rent vatten och torka den delen med en ren oljefri handduk.
5

Upprepa steg 3 och 4 tills alla områden av färg har tagits bort från glasfiber kroppen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124981.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.