Typer av mattan för bilar

Bilar säljs med specifika matta val som anges av tillverkaren. Mattan i en bil är löstagbar och kan ersättas med en mängd olika val och färger. Gjuten Matta

golvmattan för bilar är gjuten ur ett enda kast av mattan så att inga sömmar. Processen liknar stämpla en bil fender ur en plåt. Addera Preformed Carpet

förformad matta kit för att ersätta auto mattan är gör-och modell-specifika och kan köpas för varje passagerare avsnitt av fordonet (fram och bak). Matta kit kan hittas i lugg och slinga stilar.
Carpet Historia

Original matta typer installerade i fordon varierar beroende på året bilen gjordes. Nylon klippa lugg finns i modeller daterade 1972 till idag. Kardborrband är normalt återfinns i bilar daterade före 1972.
Custom Carpet

Tillverkare av gjutna erbjuder bil matta anpassade matta val. Matta typer är variationer av standard klippa lugg och slinga och ibland återupplivas stilar från 1950 och 1960.
Extreme Carpet

Ett nytt tillägg till mattan val för bilar är "extrema" färger. Mattan är en klippa lugg material färgas i ljusa färger med namn som rampljuset grönt, elektriskt blått, ljus fuchsia och kromgult.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124876.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.