Felsökning av en Polaris Sportsman 700

Polaris Sportsman 700 är en fyrhjulig ATV (ATV) konstruerad och tillverkad av Polaris Industries. Det är populärt bland off-road ridning entusiaster och är byggd för att tåla tuffa tag. Dock kan även de bästa Polaris ATV sluta fungera då och då. Upptäck hur du felsöker en Polaris Sportsman 700 fordon för att åtgärda eventuella problem och få din ATV tillbaka på din favorit och stigar smuts. Saker du behöver
Oljetråg
Standard bil motorolja
Funnel
Rag
bakpulver och vatten (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Töm bilen om du har använt den i en fuktig miljö, t.ex. korsar en flod, och upplever nu ett brett spektrum av problem. Vatten kan ha kommit in i Sportsman 700 system. Torka systemet genom att lokalisera den idrottsutövare avtappningspluggen, finns på nedre vänstra sidan av ATV kropp. Ta ut kontakten genom att dra ordentligt. Låt allt vatten rinna ut innan du byter avtappningspluggen. Flytta den idrottsutövare överföringen till "parken" och kör motorn, trycka gasen i 15 sekunder för att tvinga ut kvarvarande vatten i systemet och lufttorka ATV motor bälte.
2

Change Polaris Sportsman 700 olja om du märker dålig motorprestanda. För att aktivt förebygga motorproblem bör oljan bytas var sjätte månad eller efter 100 timmars användning. Placera ett uppsamlingskärl under Polaris Sportsman s oljeavtappningsskruven, sitter på undersidan av ATV huvudsakliga växelhus. Dra ur kontakten och låt motorolja rinna ut. Torka av kontakten med en ren trasa och sätt in i avloppet. Öppna pluggen, som finns på sidan av växelhuset ovanför avloppet. Använd tratt och häll i utbyte motorolja innan du sätter i kontakten.
3

Shift den idrottsutövare överföring till lågt med manöverspaken finns till höger om ratten om du har en svårt att köra i viss terräng, eller om du drar ett tungt lass. Ibland har Polaris ATV svårigheten branta stigningar eller bär och drar stora laster. Exempel inkluderar köra Sportsman upp en ramp in i en lastbil säng, klättra en brant backe, och navigera genom tjock snö eller lera. I sådana situationer, växla till lågväxel och bara strypa framåt i korta stötar.
4

Kontrollera Sportsman 700 batteri anslutningar genom att inspektera ATV batteri, finns under huven på bilen, om Sportsman display panelen blinkar en batteriladdning varning eller om motorn inte startar. Kontrollera batteriets anslutningar för en uppbyggnad av korrosion som ofta orsakar sådana problem. Torka med en trasa för att ta bort lätta avlagringar, eller använda en blandning av en kopp vatten och en matsked bakpulver att skölja och rengöra tyngre insättningar. Om detta inte löser problemet kan du behöva byta ut batteriet mot ett nytt batteri från din lokala Polaris-återförsäljare.
5

Kontrollera att du har tillräckligt med bränsle om din motor oväntat dör. Dessutom kan en låg nivå av bränsle göra att motorn förstofta ut om en backe, eftersom den lutande fordonet kan förhindra låga bränslenivåer från att nå motorns inloppsventilen. Använd vanlig bensin och tanka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124847.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.