Hur man tar bort trasiga skruvar registreringsskylt på en VW

När du handlar i din Volkswagen eller måste få nya registreringsskyltar, måste du ta bort dina aktuella registreringsskyltar. Problemet är, är skruvarna på plattan utsätts för alla typer av väderförhållanden, vilket väsentligt kan försämras och även bryta skruvarna. Ta bort trasiga skruvar registreringsskylt från VW är inte så svårt, men du behöver mer än bara en skruvmejsel .. Saker du behöver
Cola
Duk
Skruvmejsel
Vise-Grip tång
Visa fler instruktioner
1

Pour cola över skruven och låta det att sitta en stund. Karbonatiseringen i cola hjälper äter bort på rost och lossa greppet den har på skruven. Torka resterande cola bort med en trasa.
2

Tryck din skruvmejsel i skruvhuvudet och ger tryck mot skruven. Vrid skruvmejseln moturs och se om du kan få skruven att fånga. Även om du kan bara få skruven att stänga en eller två rotationer, kommer det att vara till hjälp.
3

Nyp och låsa Vise-Grip tång runt spetsen av skruven. Om du inte har ett par Vise-Grip tång, kan du använda vanliga tänger. Spetstång kommer inte att fungera, men eftersom tipsen är för tunt.
4

Vrid tången moturs och samtidigt hålla ett fast grepp om verktyget. Detta kommer att förhindra glidning kan uppstå när du slår.
5

Vrid skruven ett par gånger tills du kan avsluta skruva den med fingrarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124831.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.