Ferrari Testarossa Problem

När Ferrari Testarossa infördes, var det en av de snabbaste bilarna som pengar kan köpa. Det fick nästan universell beröm från motorpressen och kom att bli en av Ferraris mest sålda modellerna någonsin. Som en begagnad bil, det händer också att vara ett fantastiskt värde, och erbjuder en hel del bil för pengarna. Som med alla high-end sportbil men det finns frågor att akta oss för. Interiör

Testarossa inredning håller sig väl om ordentligt omhändertagen. Om lädret utsätts för en hel del slitage, kan dock de sittkuddar sömmarna bli sliten och faller isär. Likaså kan klädseln runt streck och instrumentet nakterhus varp och lyft. Den tidiga Testarossa kom med ett automatiskt tillbakadragande säkerhetsbältet, vilket har varit känt för att sluta fungera.
Motor

Testarossa motor var en helt ny 4962 cc platt 12-cylindriga som presenterade fyra ventiler huvuden och lägga ut 390 hk och 362 pund fötter vridmoment. Liksom alla Ferrari 12-cylindrar, är detta en robust motor som med korrekt underhåll är ganska tillförlitliga. Det är dock ganska dyrt att underhålla, med en full service körs i $ 6,000 till $ 10.000 sortiment. Den Testarossa s katalysatorer har varit kända för att gå dåligt och fatta eld, vilket gör att motorrummet för att gå upp i lågor, hade en potentiellt katastrofal situation.The fabriken några uppdateringar över bilens produktion springa, inklusive vatten och oljepump kör-kedjan uppdatering, en uppdaterad luftpump och en uppdaterad generator rem och remskiva.
Driveline

Växellådan på Testarossa är, liksom motorn, ganska robust. Det kan finnas problem med differentialen, vilket inte alltid upp till uppgiften att sända alla av hästkrafter och vridmoment till bakhjulen. Testarossa skillnader har varit kända för att självDestruct, särskilt på hög körsträcka exempel, kräver en ersättare. Den guldkant här är att diff kan ersättas med en starkare uppdaterad, version från 512 TR, vilket är mer durable.The Testarossa växellåda behöver värmas upp ordentligt innan föraren kan använda 2: a växeln aggressivt. Om detta försummas, kan den 2: a växeln synchro slits ut, vilket orsakar en "graunching" ljud vid växling.
Wiring

ledningar på bilen är ganska komplicerat och medan problemen är inte nödvändigtvis vanligt, om det finns frågor här, de kan vara tidskrävande att rätta till. Som körsträcka ökar, är risken för elektriska frågor ökar.
Summary

Testarossa en komplex, dyr bil att underhålla. Vårdas på rätt sätt är det också en snabb, pålitlig GT. Många ägare har använt dessa bilar som dagliga förare och det finns en hel del exempel som har kört 100.000 + miles. De flesta av problemen med dessa bilar kan förebyggas med korrekt underhåll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124793.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.