Utomhus bil lagring Tips

Även om det ibland är nödvändigt att lagra dina fordon utomhus, lagra det utanför i månader i taget kan vara dåligt för bilens delar. Du lämnar bilen sårbara för extremt väder - kallt, regn och sol - och andra negativa faktorer, såsom stöld och skadlig rost. Men det finns sätt som du kan hjälpa till att hålla din bil i gott, säkert skick när du lämnar den utanför för långa tidsperioder. Ändra Vätskor

Innan du lagrar din bil utanför under en lång tid, byta olja och andra vätskor, såsom överföring och bromsvätskor. Gamla vätskor kan innehåller oönskade biprodukter, såsom syror, kan det orsaka bilens delar att korrodera med tiden. Efter byte av olja och andra vätskor, köra bilen i några miles för att försäkra att den helt nya vätskor cirkulerar genom bilens delar.
Köp en Carport

Om du vill ta din utomhus bil lagring till en annan nivå än den standard bil täcka, köpa en carport eller slutna bil trädkronorna. Dessa skärmtak kan monteras på din uppfart eller i din bakgård. De är tillverkade av flera lager av polyeten, ett material som är resistenta mot effekterna av väder och kemikalier. Polyeten är vattentät och skyddar din bil från solens strålar. Din bil kommer också att skyddas från de kalla och starka vindar. Du kan köpa en av dessa för någonstans mellan $ 100 till $ 500 eller mer. Också, köpa stora förpackningar silikagelpartiklar att placera insidan av bilen canopy om du planerar att stänga den helt. Dessa förpackningar kommer att hjälpa dra bort fukt från din bil.
Spärr

att skydda din bil från stöld medan den är parkerad utanför under lång tid , köpa en enhet spärr (se Resurser avsnitt). Detta är ett stöldskydd som är riggad för din bromspedal, vilket gör det omöjligt att sätta bilen i växel. Den spärr är tillverkad av massivt stål och är nästan omöjligt att såga av eller gå sönder. Du kan vila lättare med bilen förvaras utomhus när du har den här enheten på bromsen.
Starta bilen upp ofta

När du lagrar din bil utanför under långa perioder av tid, är det mycket lätt för rost att bygga upp på motordelar på grund av fukt. Så även om du inte kör bilen, gör det till en vana att starta upp det minst en gång varannan dag, även om det är bara för en liten stund att få bildelar flyttar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124774.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.