Hur man öppnar en Trunk utan nycklar

Om du låser dina nycklar i bilen eller kan inte få bakluckan öppen, finns det fortfarande hopp för dig att öppna bagageluckan utan nycklar. Att göra detta innebär att öppna dörrarna och få tillgång till stammen området inifrån bilen. Innan du försöker detta, är det en bra idé för dig att ha erfarenhet av att använda en slimjim eller annan anordning som används för att öppna bilens dörrar utan nyckel. Saker du behöver
Slimjim
Visa fler instruktioner
1

Skjut kroken ände slimjim mellan passagerarsidan fönstret och fönster trim längst ned i fönstret nära dörrhandtaget. Sätt i slimjim ner i dörren.
2

Känn runt med slimjim för lås stången. Detta är en stång som ansluter dörrhandtag till låsmekanismen. Det ligger nära handtaget på de flesta fordon. Förhandla om slimjim i området runt dörrhandtaget tills du hakar staven. När du ansluter staven, du kan låsa upp din dörr passagerarsidan.
3

Dra upp låset stången med slimjim. När du hör din klick dörrlås, skall dörren olåst.
4

Öppna dörren och klättra in i förarsätet. Dra trunk release att öppna bagageluckan.
5 p Om din trunk release krånglar, klättra in i baksätet och leta sitsen frigöringsspaken. Dra handtaget och fäll sätena ner. Du kan nu klättra direkt in i bagageutrymmet på din bil.
6

Leta stammen spaken säkerhetsutlösning i bagageutrymmet. Det kan vara placerad långt bak eller framsidan av bålen beroende på din bil. Denna spak är utformad för att hindra dig från att av misstag låst i din egen stam. När du drar i spaken, kommer din baklucka öppen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124656.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.