Hur du ändrar en sändning Packning

Transmission packningar var utformade för att täta gapet mellan pannan och växellådshuset, för att hålla oljan från att läcka ut ur pannan som det är att cyklat genom huset. Packningar är tillverkade av flera olika material såsom kork, gummi, fiber och även med en kombination av material. Med tiden eller på grund av olika tillstånd kan packningen slits ut, vilket skapar problem som transmissionsolja läckage. Du kan ändra överföringen packningen på din bil i ungefär en timme och förhindra skada uppstår på din sändning. Saker du behöver
Bil ramper
4x4 tums träkloss
dräneringskärlet
skiftnyckeln
Hylsnyckelsats
SPACKEL
packningstätningen
långskaftade tratt
Transmissionsolja
Visa fler instruktioner
Hur du ändrar en Transmission Packning
1

Kör din bil på bilen ramper för att få tillgång till under bilen för att byta överföringen packningen. Placera överföring i parken och sätta en 4-gånger-4 tums trä block bakom en av de bakre däcken att hålla fordonet från att rulla bakåt.
2

bort överföringen oljestickan från röret på baksidan hos motorn bredvid brandväggen och lägga mätstickan åt sidan. Skjut en dropplåt på marken under överföringen pan att fånga transmissionsolja. Addera 3

Leta avtappningspluggen vid botten av transmissionen pannan och använd en skiftnyckel för att lossa pluggen , vilket gör att vätskan att tömma i avloppet pan. När transmissionsolja är helt tömt, använd en hylsnyckel för att ta bort skruvarna som håller transmissionen pannan på huset.
4

Dra överföring pan bort från huset försiktigt och låt eventuell kvarvarande vätska att rinna ner i tråget. Använd en spackel för att rengöra alla kvarvarande packningsmaterial från växellådshuset.
5

Ta bort den gamla packningen material från transmissionen pannan och kontrollera att det inte finns någon kvarvarande material eller skräp på framsidan av pannan . Bred ett lager av packningstätning i ansiktet av transmissionen pannan och sedan försiktigt placera den nya packningen på pannan.
6

Anslut transmissionen pannan till huset med skruvarna och dra åt dem med en hylsnyckel . Placera lång berodde tratt i transmissionen röret och häll den nya transmissionsolja i tratten (se Resurser).
7

Ta bort tratten och placera mätstickan tillbaka in i röret, sedan ta träblocket bort från den bakre däck på din bil. Kör din bil backa bilen ramper och låt motorn gå på tomgång några minuter att cykla transmissionsolja genom transmissionen.
8

Ta dräneringstråget ut från under bilen och avyttra dräneras transmissionsolja på din lokala återvinningsstation eller fordonsindustrin leverans center.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124642.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.