Hur Koppla Auto Elektriska kontakter

En bils elsystem är en av de viktigaste delarna för att upprätthålla för att din bil att fungera korrekt. Koppla auto elektriska anslutningar är avgörande för att kunna göra detta. Även om det kan låta som en självklar färdighet, är auto elektriska kontaktdon utformade för att hålla kontakten under höga hastigheter och vibrationer från motorn. Det är mycket lättare att skada anslutningen och sedan koppla bort det om du inte förstår den grundläggande utformningen av deras låssystem. När du förstår detta, kan du koppla auto elektriska kontakter av något slag. Saker du behöver
liten sax
DeoxIT D5 Kontakt & Kontakt Behandling
Visa fler instruktioner
1

Dra den anslutning du vill koppla upp och bort från andra trådarna runt den. Om du behöver, använd ett par små sax för att klippa de små plast buntband som kan hålla de ledningar som kommer från anslutningen till de andra buntar. Du behöver inte mycket utrymme men du kommer att vilja kunna få båda händerna på anslutningen lätt.
2

Titta noga på anslutningen. Det kommer att finnas en "kvinnlig" änden och en "manlig ände". Hanänden sätts in honänden. När du har identifierat vilket är den kvinnliga slutet, leta efter en flik på toppen eller sidorna av förbindelsen. Om man är närvarande, håller den kvinnliga slutet i ena handen och tryck ner eller på låset för att frigöra det. Om det inte finns någon flik, håll honänden stadigt i ena handen.
3

Dra hanänden från den kvinnliga mottagaren. Se till att du ta tag i manliga änden av plasten i kontakten och inte trådarna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124625.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.