Hur Pass en bil Smog Check

Många stater och län kräver bilar att passera en smog check när du köper dem och årligen för att säkerställa att de är upp till de miljökrav som luftkvalitet per regeringen. Dessa smog kontroller görs på en byggnad som drivs av ämbetsverket. Bilarna sätts på en plattform där de främre eller bakre hjulen falla ner på en snurrande röret så att bilen kan påskyndas utan att flytta. En sensor är placerad inuti avgasröret, som är ansluten till en dator för att mäta avgaser utelämnas från bilen. Alla bilar måste passera inom regeringens standarder som skall drivas och licensieras för landsvägskörning. Lär dig att passera en bil smog check så att du kan köra din bil på vägen. Saker du behöver
Distributör och ledningar
Visa fler instruktioner
1

Köp en ny distributör cap och ledningar. Byt ut den gamla distributören och ledningar med nya. Vid denna tid, kan du kolla slangarna, luftfilter och olja. Om något behöver bytas, gör det innan du går till en smog check.
2

Kontrollera avgassystemet för att kontrollera att du inte har några hål eller läckor. Om sensorn inte registrerar tillräckligt med avgaser, kan din bil misslyckas testet. Om ljuddämparen eller något av rören har skador eller hål, byta ut dem direkt.
3

Ta bilen för en åktur innan du går till utsläpp check centrum. En varm motor är mer benägna att passera än en kall motor. Ta en åktur i ca 20 minuter innan du får bilen testas.
4

granska all information som kontoret ger dig om du klarat eller inte passera. Om din bil missade testet, kommer det att finnas instruktioner för vad du kan göra för att bilen för att se om du kan få den att passera ett annat test. Dessa riktningar varierar från stat till stat och för varje bils prestanda på utsläpp testet. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124533.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.