Hur man fixar en Subaru Leak Outback Tak

Subaru Outback är en bil som erbjuder lite av något för alla. Den är hållbar, ger god manövrerbarhet och kommer med imponerande säkerhetsfunktioner. Tyvärr, det finns inga garantier på alla fordon, inklusive Subaru Outback, att taket inte kommer att utveckla en läcka. Skador på biltaket orsakats av hagel eller ett tungt föremål som faller på toppen av bilen kan orsaka en läcka. Denna skada kan inte vara synlig för blotta ögat, men kan en läcka kan så småningom utvecklas. Fastställande läckan är ett grundläggande projekt som inte kräver mycket mekanisk expertis. Saker du behöver
Silikontätning
Brush
Sopskyffel
Caulk pistol
Trappstege
Roof tätningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Stå på en stege så att du har enkel tillgång till taket på din Subaru Outback. Inspektera ytan av taket noggrant och lokalisera eventuella sprickor, hål eller grova sömmar som kan orsaka en läcka.
2

Rengör toppen av bilen med en mjuk borste och skyffel. Pensla hela ytan för att ta bort damm och skräp från takytan.
3

Stick in ett rör av silikon i en täta pistol och linje upp det med den första sprickan i taket. Tryck bestämt nedåt på täta pistolavtryckare att släppa en liten sträng av tätningsmedel längs sprickan. Flytta täta pistol längs sprickan tills den är helt täckt. Gå vidare till nästa spricka och upprepa processen för eventuella sprickor som finns kvar. Vänta en timme för silikonet att torka och täta.
4

Spray ytan av taket med en burk av instant tak reparation och läckage sealer. Arbeta från ett hörn av bilen till den andra, som täcker ytan på taket med sealer. Låt det torka i en timme. Testa bilen nästa gång det regnar för att kontrollera att den inte läcker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130793.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.