Vad är en kamaxel Synchronizer?

Kamaxel synchronizers är enheter som drivs av kamaxlar och par med sensorer för att berätta drivlinan datorer av bilar exakt vilken punkt i rotationen kamaxeln för närvarande ligger. Därefter är den information som extraheras från sensorn utnyttjas av drivlinan dator och då den gnista som sedan kommer att antända blandningen av bränsle och luft (insidan av cylindrarna). Identifiering

Inte alla bilar har kamaxel synchronizers. De fordon som har motorer som har äldre konstruktioner som ursprungligen byggdes för att ha konventionella distributörer, eftersom kamaxeln synkroniseringsdon montera på exakt samma ställen som de konventionella distributörer används till.
Varning

En sak du bör vara medveten om med kamaxel synkroniseringsanordningar är att de har en tendens att skrika när deras lagerytor är på väg mot misslyckande. Detta resulterar ibland i vissa allvarliga driva frågor. Att se upp för dessa ljud, lyssna på synkroniseringsanordningen bas med en mekaniker stetoskop. Dra kamaxellägets sensor off och se om den roterande delen har gjort kontakt med sensorn.
Funktion

Kamaxel synchronizers är huvudsakligen föremål som ersätter äldre utformning tändning distributörer. Dessa distributörer användes som mekaniska delar som kunde dela ut gnistor på alla cylindrar på lämpliga tidsramar. Dessa synchronizers används med tändsystem som inte har distributörer att erbjuda elektroniska substitutioner för mekaniska distributörer. Detta gör att mer effektiva motorer och högre prestanda kvalitet.
Teorier /Spekulationer

synchronizers Kamaxel är allra mest nödvändiga för sekventiell bränsleinsprutning (även känd som SFI), till fungera effektivt och korrekt. Den synkroniseringsaggregat har sensorer knutna till toppen av dem, och sensorerna måste tas bort för att möjliggöra tidpunkten för montering samt installation av Synchronizer.
Geografi
< p> Det finns online-försäljare som har olika och stora val av kamaxel synchronizers till salu. Några av dessa webbplatser är Amazon, Rock Auto Parts Highway, Mekanik Tool Supply, bildelar Warehouse, Bildelar Corp, och många andra. Online auktionssajten eBay Motors är också ett bra ställe att kolla. För särskilt stora och varierade val i kamaxel synkroniseringsanordningar, besök Racing webbplats toppmötet. Denna webbplats lagren är särskilt billiga synkroniseringsdon och sjöfart sker mycket snabbt och tillförlitligt. För mer olika sorter av kamaxel synchronizers, är Rock Auto förmodligen ditt bästa val.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124420.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.